AlbanyNYRecruiter Since 2001
the smart solution for Albany jobs

Junior Facility Coordinator (temporary role)

Company: HelloFresh
Location: Amsterdam
Posted on: June 12, 2021

Job Description:

Passie voor goed eten

Bij HelloFresh zijn we gek op lekker eten en met een box vol verse ingredinten is het onze missie om de manier waarop Nederland kookt te veranderen. Samen maken we van elke maaltijd een moment om naar uit te kijken. Met onze maaltijdboxen vol verse ingredinten en makkelijk te volgen recepten zijn we een revolutie gestart in de voedingsindustrie. Van het ontwikkelen van de recepten tot de vlekkeloze bezorging van onze boxen - data is een belangrijke leidraad en daarnaast staat onze klant centraal. Zo leren we elke dag iets nieuws. Ons jonge en flexibele team neemt snel beslissingen en is daardoor niet te stoppen.

We zijn opzoek naar jou!

Voor n van onze warehouses in Bleiswijk zijn we op zoek naar een parttime Junior Facility Coordinator voor 24 uur per week. Je ondersteunt de Facility & Maintenance manager en bent samen met je collega Facility coordinator verantwoordelijk voor alle soft services. Je bent voornamelijk werkzaam in Bleiswijk, maar hebt wekelijks contact met het Office Management team in Amsterdam.

Je houdt je onder andere bezig met:

 • Toezien op het correct uitvoeren van alle soft facilities (schoonmaakdienstverlening, kleding, beveiliging, vending);
 • Het toetsen van prestaties op kwaliteits- en leveringsafspraken bij de verschillende leveranciers;
 • Zorg dragen voor facilitaire aanvragen en contact onderhouden met diverse leveranciers;
 • Organiseren van events, team-uitjes en kerstpaketten;
 • Zorgdragen voor de lunch van het kantoorpersoneel;
 • De coordinatie en administratie rondom bestellingen en facturen;
 • Coordinatie en handhaving van het toegangsbeleid;
 • Controleren en handhaven van de orde en netheid;
 • Beheren van de interne communicatiemiddelen (narrowcasting, nieuwsbrief etc.);
 • Opzetten en ondersteunen van verbeterprojecten op het gebied van de werkplek en andere facilitaire ontwikkelingen;

Ben jij de perfecte nieuwe collega?

Je hebt 1-3 jaar ervaring in de facilitaire of hospitality sector en hebt affiniteit met het bereiden van lekkere maaltijden. Mensen op hun gemak laten voelen is voor jou een eitje, je bent een alleskunner die ervoor zorgt dat alles netjes is, de juiste richtlijnen worden gevolgd omtrent het facilitair beleid, dat de schoonmaakster de juiste kwaliteit levert en heel belangrijk, dat het koffiezetapparaat werkt! Iedereen die op locatie komt werken, verwelkom jij en voorzie je van de juiste materialen en middelen. Dit zorgt ervoor dat elke nieuwe medewerker of bezoeker zich welkom voelt. Je kan werken met Excel en hebt ervaring met financile administratie. Je bent in het bezit van een MBO diploma en rijbewijs B.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een kans om serieuze impact te hebben op de professionalisering van onze facilitaire organisatie binnen een dynamische en snelgroeiende organisatie;
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jong en flexibel bedrijf;
 • De vrijheid en ruimte voor eigen ideen en initiatieven en de kans deze zelf te ontwikkelen en implementeren;
 • Lekkere lunches en sportactiviteiten zoals bootcamp en boksles, maandelijkse borrels en andere leuke teamactiviteiten(door de huidige corona maatregelen gebeuren veel van deze activiteiten online);
 • Een tof kantoor in Bleiswijk met een fantastisch team, check it out here!
 • Korting op de HelloFresh Box;
 • Een marktconform salaris.

Hoe ziet het recruitment proces er uit?

Nadat je gesolliciteerd hebt laten we je zo snel als mogelijk weten of we een potentile match zien met jouw CV en motivatiebrief. Zo ja, dan maken we kennis met elkaar via een video call. Dit is met iemand van het Talent Acquisition team. Zijn we beiden nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een online interview met het hiring team om verder te praten. We plannen de afspraken graag snel achter elkaar, zo weet je binnen no-time of je bij ons aan de slag kan gaan! Door de corona maatregelen voeren we de meeste gesprekken via Google Meet om het zo veilig mogelijk te houden voor iedereen.

Are you hungry for more?

Leuk, goede keuze! Klik op de 'apply' knop hieronder en stuur de gevraagde gegevens in. Dit mag zonder foto en zonder het vermelden van je nationaliteit, trouwstatus, gender, religie en andere mogelijk discriminerende kenmerken.

Bij HelloFresh vinden we diversiteit en inclusiviteit erg belangrijk. Daarom proberen wij onze teams zo samen te stellen, dat deze bestaan uit mensen met verschillende achtergronden, visies en skills. Alle keuzes binnen de sollicitatieprocedure zijn gebaseerd op kwalificaties, werkervaring en wat HelloFresh op dit moment nodig heeft.

We recruiten graag voor onze eigen vacatures. Mochten we toch hulp nodig hebben, dan benaderen we graag zelf de juiste partij.

Keywords: HelloFresh, Albany , Junior Facility Coordinator (temporary role), Other , Amsterdam, New York

Click here to apply!

Didn't find what you're looking for? Search again!

I'm looking for
in category
within


Log In or Create An Account

Get the latest New York jobs by following @recnetNY on Twitter!

Albany RSS job feeds